Zebra LI4278 vezeték nélküli olvasó

Zebra LI4278 vezeték nélküli olvasó
Gyártó: Zebra
Gyártmány: Motorola
Jutalom pontok: 0
Elérhetőség: Készleten
Ár: 99.500 Ft + ÁFA

Zebra LI4278

Az új LI4278 egy magasabb szintre emeli a 1D vonalkódok olvasását, mert távolabbról és gyorsabban olvas a korábbi technológiánál. Egy átlagos EAN13 kódot, akár 76 cm távolságból. A készülék a sűrűbb HD felbontású (akár 3 mil vonalvastagságú) 1D kódokat is tökéletesen beolvassa. Az LI4278-hoz opcionálisan prezentációs állvány is rendelhető, amellyel asztali vonalkód olvasóként is használható.

A készülék Bluetooth vezeték nélküli képességei nagyfokú függetlenséget biztosítanak, növelve így a munkavégzés hatékonyságát. A LI4278 közönséges USB csatlakozón keresztül is tölthető, így nincs szükség külön töltő használatára sem, elegendő egy átlagos számítógéphez csatlakoztatni.

Az LI4278 egyaránt képes olvasni a nyomtatott - valamint a mobil telefonok kijelzőjén, vagy éppen a számítógépes monitorokon megjelenített hagyományos (egydimenziós) vonalkódokat is. A mobil tulajdonosok a telefonjukra letöltött hűség-, vagy pontgyűjtő kártyáik 1D azonosító kódját, kuponjaikat magukkal vihetik és bemutathatják, vagy érvényesíthetik annál a pénztárnál, vagy ügyfélszolgálatnál, ahol egy IS4278 dolgozik.

Írja meg véleményét

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz            Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:Tag-ek: LI4278,