ZEBRA ZD410 asztali vonalkód nyomtató

ZEBRA ZD410 asztali vonalkód nyomtató
Gyártó: Zebra
Gyártmány: Zebra
Jutalom pontok: 0
Elérhetőség: Raktáron
Ár: 99.900 Ft + ÁFA

A Zebra ZD410 címkenyomtató, a legendás LP2824-es nyomtató utódja. Ez az ultrakompakt címkenyomtató a legszűkebb helyen is kifogástalanul működik. A Zebra ZD410 címkenyomtató tervezésénél a fő szempont a lehető legkisebb méret volt, de emellett kiváló minőségű nagy felbontású címkéket, kartoncímkéket, nyugtákat, csuklópántokat képes nagy sebességgel nyomtatni.

A Zebra ZD410 címkenyomtató számos interfésszel rendelhető, az alap USB, USB hoszt, és Bluetooth mellett, opcionálisan rendelhető RS232-vel, Ethernettel, és WiFi-vel is , sőt ezen opcionális csatlakozók a helyszínen, utólag is beépíthetők.

A legendás LP2824-es nyomtatónak a követő modellje az ultrakompakt Zebra ZD410-es nyomtató, amely gyors, megbízható nyomtatás biztosít még a legkisebb munkaterületeken is. Úgy tervezték, hogy a legkisebb munkaterületeken is elférjen. “Bárhová illeszkedik”. A 152mm/sec sebességű, direkt termál nyomtató segítségével kiváló minőségű címkék, nyugták, karszalagok nyomtathatók. Nagyon könnyen telepíthető. A ZD410 minden modern csatlakoztatási lehetőséggel rendelkezik: USB, automatikus érzékelővel ellátott RS232, 10/100 Ethernet, 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.1. A Zebra Link-OS segítségével a nyomtató távolról telepíthető, kezelhető, karbantartható bárhol is legyen a világon. A nyomtató kompatibilis az LP2824 Plus nyomtatóval, így gond nélkül illeszthető a már koros LP nyomtatók helyére.

A Zebra ZD410 címkenyomtató öt ikonnal jelzi a felhasználó számára a nyomtató állapotát, megkönnyítve az esetleges hibaelhárítást.

Írja meg véleményét

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz            Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:Tag-ek: zd410,