Datalogic Gryphon I GBT4400 vonalkódolvasó

Datalogic Gryphon I GBT4400 vonalkódolvasó
Gyártó: Datalogic
Gyártmány: Datalogic
Jutalom pontok: 0
Elérhetőség: Out Of Stock
Ár: 151.646 Ft + ÁFA

Datalogic Gryphon I GBT4400

Általános célú kézi 2D vonalkód olvasó Bluetooth® interfésszel

A Datalogic Scanning GryphonTM termék családja az általános célú adatgyűjtő eszközök felső kategóriájába tartozik. A fejlett olvasási technika, az olvasó személy tevékenységének figyelésén alapuló felhasználóbarát szolgáltatások, kiváló teljesítménnyel párosulnak.
Könnyű és kényelmesen használható, a halvány, mélyvörös megvilágítás nem villog, a versenytársaknál jobban kíméli a szemet hosszúidejű használat esetén is. A jól látható, 4-pontos pozicionáló egyértelműen meghatározza az olvasási tartományt, a központosító kereszt világosan kijelöli a célt, ha több vonalkód van egy lapon vagy egy terméken.
A Datalogic MotionixTM mozgásérzékelő eljárás alkalmazásának köszönhető az automatikus üzemmód váltás. Amikor a leolvasó személy kezébe veszi az olvasót, automatikusan kézi üzemmódra áll be, amikor visszahelyezi a tartóba, visszatér a tartóból történő olvasás üzemmódba („szabad-kéz" üzemmód, nem kell kézbe venni az olvasót mindkét kéz szabadon használható). Nincs szükség kód olvasással ill. mechanikus kapcsolóval kiváltott átkapcsolásra, időt lehet megtakarítani. A kétféle pozicióba beállítható töltővel olvasás közben is tölthető az akkumulátor.

A szabadalmaztatott Datalogic „Green Spot" eljárás alkalmazásának köszönhetően, közvetlenül a kódon megjelenő zöld pont jelzi, ha az olvasás sikeres volt.
Megbízhatóan olvashatók a szokásos vonalkód típusok, beleértve az 1D, a 2D és a postai kódokat valamint a sztekkelt és kompozit kódokat, pl. PDF417 és a GS1 DataBarTM. Kiválóan olvashatók mobil telefonok és más mobil eszközök kijelzőjén megjelenő vonalkódok is. Kisméretű, nagy sűrűségű kódok olvasásához a HD (High Density) modell-változat rendelhető.
Minden irányban gyorsan olvas, ideális aláírások, dokumentumok beszkennelésére. A nagy sebességű szkennelésnek és a mozgástűrő képességnek köszönhetően mozgó kódok is olvashatók és egymás után következő kódok olvasásánál nem kell várakozni.
Beépített, szabványos Bluetooth interfészen keresztül vezeték nélküli adatátvitel valósítható meg Bluetooth bázisállomásra csatlakoztatott host számítógéphez és bármely más Bluetooth V2.0 kompatibilis eszközhöz.

Írja meg véleményét

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz            Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:Tag-ek: DGBT4400,