Motorola LS4278

Motorola LS4278
Gyártó: Motorola
Gyártmány: Motorola
Jutalom pontok: 0
Elérhetőség: Out Of Stock
Ár: 120.627 Ft + ÁFA

 

Nem rendelhető!

Kifutott termék, helyettesítő: LI4278

 

Az LS4278 a Motorola újgenerációs, általános célokra ajánlott, vezeték nélküli vonalkód olvasója. Az eszköz 15 méteres sugarú körben használható, 1.2-es Bluetoot-szal kommunikál. Ez pontosan elegendő arra, hogy kereskedelmi alkalmazásoknál kellő szabadságot biztosítson a felhasználó számára, ne kelljen nehéz tárgyakat a pultra emelni. Az LS4278 rövid ideig úgynevezett „batch” módban is képes működni, azaz a leolvasott kódokat eltárolja és csak akkor küldi tovább, ha a bázisállomás "látókörébe" érve helyreállt a kommunikáció.

Kimondottan kereskedelmi alkalmazásra való a raszteres lézermodul is, melynek segítségével lényegesen felgyorsul a pultban, kasszában dolgozók dolga. Ennek a technikának köszönhető, hogy a részben roncsolódott kódokat is nagyon gyorsan és könnyen le lehet olvasni.

Mind az olvasót, mind a töltő és kommunikációs egységét úgy tervezték, hogy probléma nélkül állja a mindennapos, teljes munkaidős használatot, és az ezzel járó behatásokat: ejtéseket, ütéseket, szennyeződéseket. Az LS2208-asból már ismert technológiát alkalmazva, egybeépítették az olvasó egész belső szerkezetét, kiküszöbölve a hasonló területeken használt olvasók egyik legnagyobb problémáját az ütődésből származó érintkezési hibákat. A kereskedelmi RF olvasók másik nagy hibája, a nagyszámú dokkolástól fellépő kontakthiba, a töltőegység és olvasó érintkezésénél. Ezt ipari szabványú eszközöknél használatos anyagok és megoldások alkalmazásával küszöbölte ki a Motorola.

 

Írja meg véleményét

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz            Kitűnő

Másolja be a lenti kódot: