Zebra TLP 3842 címkenyomtató

Zebra TLP 3842 címkenyomtató
Gyártó: Zebra
Gyártmány: Zebra
Jutalom pontok: 0
Elérhetőség: Out Of Stock
Ár: 142.685 Ft + ÁFA

 

Zebra TLP 3842

 

A Zebra TLP 3842-es etikett nyomtatója egy csendes, kis helyigényű, egyszerűen kezelhető asztali eszköz, mely 300dpi-s felbontással rendelkezik, így ezzel a modellel előállíthatók egészen kicsi karakterekkel ellátott etikettek is. A vonalkódokon kívül előállítható grafika, szöveg és logo is.

A korábbi típusokhoz képest szembetűnő az a jelentős minőségi különbség, melyet a több integrált áramkörrel felszerelt, ezáltal finomabb fejvezérlésű vonalkód nyomtató produkál. Az új generációs fejmechanika megnövelte a nyomtatófejre és ez által a nyomtatófelületre gyakorolt nyomást, mely egységesebb nyomtatási képet és szélesebb körű média választékot eredményez.

Direct thermal és thermal-transfer módban is használható, műanyag felépítésű vonalkód printer. Mechanikáját alacsony és közepes nyomtatási igénybevételre tervezték. EPL nyelven programozható és alapkiépítésben rendelkezik RS232, párhuzamos és USB csatlakozással is. A nyomtató média érzékelője jelzi a festékszalag szalag kifogyását és automatikusan átvált direkt-termo üzemmódba.

 

Írja meg véleményét

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz            Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:Tag-ek: ZTLP3842,