Zebra LP 2824 plus címkenyomtató

Zebra LP 2824 plus címkenyomtató
Gyártó: Zebra
Gyártmány: Zebra
Jutalom pontok: 0
Elérhetőség: Készleten
Ár: 73.450 Ft + ÁFA

 

Zebra LP 2824 plus

 

Az amerikai Zebra cég asztali sorozatának legkisebb tagja ez a vonalkód nyomtató. Kisteljesítményű (napi 1.000-1.500 címke) nyomtatására ajánlott, műanyag felépítésű thermal printer, melyet irodai felhasználásra optimalizáltak. Kialakításának fő szempontjai az egyszerű kezelés és a megbízható, problémamentes működés.

A hozzáadott Zebra Designer (magyar nyelvű) szoftver segítségével egyszerűen és gyorsan megtervezhető a nyomtatásra kerülő címke. Használhatóak szövegmezők, képek, és vonalkódok, melyeket a printer egy színben (kellékanyag függő, de általánosan feketében) nyomtat. Lehetőség van az elkészült tervek mentésére és közvetlen nyomtatására is a programból.

Az LP2824-es direct thermal-nyomtató, csak hő papírra nyomtat, vagyis a nyomtatáshoz nincs szükség festékszalagra. A nyomtatást végző thermal fej közvetlenül érintkezik az etikettel és azt a megadott pontokon melegítve jön létre a címkekép. A nyomtatás során használt papír hőérzékeny, így semmilyen további kellékanyag (festékszalag, tintapatron) nem kell a folyamathoz. Megoldás előnye az olcsóság és az egyszerű kezelés (csak címkével kell feltölteni a nyomtatót). Hátránya, hogy a nyomtatási kép nem annyira időtálló, mint a thermal-transfer eljárásnál.

A nyomtatóhoz használható hőérzékeny papír címkék szintén beszerezhetőek nálunk.

Írja meg véleményét

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz            Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:Tag-ek: Zebra LP 2824,