Zebra GK420D címkenyomtató

Zebra GK420D címkenyomtató
Gyártó: Zebra
Gyártmány: Zebra
Jutalom pontok: 0
Elérhetőség: Out Of Stock
Ár: 84.637 Ft + ÁFA

 

Zebra GK420d

 

A G-sorozatú nyomtatók a Zebra asztali nyomtató családjának legkorszerűbb és legújabb modelljei.

Valamennyi G-modell kompatibilis a korábbi zebra modellekkel, így ismeri az EPL illetve a ZPL nyelven megírt címkenyomtatási parancsokat is.

A nyomtató család két szériából áll: az egyszerűbb, kedvezőbb áron rendelhető GK sorozatból, illetve a több opcióval rendelhető, fejlettebb tudású GX sorozatból.

A Zebra GK420d termo-nyomtató, azaz hőérzékeny termo-címkére tudunk vele nyomtatni. Előnye ennek a nyomtatási eljárásnak, hogy nincs szükség hozzá festékszalagra. Közvetlen termo-nyomtatás esetén a nyomtatófej nagyobb igénybevételnek van kitéve, mint festékszalagosnál, így különösen fontos az optimális címketípus kiválasztása, valamint a nyomtatófej rendszeres tisztítása.

A Zebra GK420t termo-transzfer elven működik, amely azt jelenti, hogy nyomtathatunk akár termo-címkére, akár normál papír vagy szintetikus címkére festékszalag segítségével. Ebben az esetben a címke-festékszalag kombináció határozza meg a nyomtatás minőségét és a fej élettartamának hosszát.

A G-sorozatú nyomtatókban megtalálható a nagyobb nyomtatókból ismert intelligens E3 nyomtatófej vezérlő rendszer, amely a nyomtatási pontok előtörténetéből menet közben folyamatosan számítja az optimális hő impulzus nagyságát. Ez hosszabb fejélettartamot, és a terheléstől független nyomtatási minőséget biztosít.

A nyomtatók átlátszó fedőlapja felnyitás nélkül biztosítja a kellékanyag fogyás figyelemmel kisérését. A 4MB-os Flash memória pedig több mint elegendő a tárolandó címke formátumok és karakterkészletek tárolására.

 

Írja meg véleményét

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz            Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:Tag-ek: ZGK420D,