Zebra GC420t asztali termo-transzfer címkenyomtató

Zebra GC420t asztali termo-transzfer címkenyomtató
Gyártó: Zebra
Gyártmány: Zebra
Jutalom pontok: 0
Elérhetőség: Raktáron
Ár: 90.287 Ft + ÁFA

 

Zebra GC420t asztali termo címkenyomtató

A legújabb Zebra GC420 sorozatú nyomtató a Zebra asztali nyomtató családjának legnagyobb mennyiségben gyártott termo-transzfer nyomtatójának a TLP2844-nek a modernizált változata. Az új GC sorozat az összes asztali, közepes és ipari Zebra nyomtatóval kompatibilis. Különlegessége, hogy a nyomtatóra - akár felváltva - küldhetünk EPL vagy ZPL nyelvű címkenyomtató parancsot, a nyomtató mindkettő program nyelvet felismeri és szimultán kezeli.

 

A Zebra GC420t egy termo-transzfer nyomtató, azaz hőérzékeny termo-címkére vagy normál címkére festékszalaggal tudunk vele nyomtatni. Előnye ennek a nyomtatásnak, hogy nincs szükség hozzá festékszalagra.
 
A GC420t kagylóhéj formában nyíló (OpenACCESTM formaterv) fedőlapja biztonságos és egyszerű használatot biztosító dupla falú szerkezet. A nyomtatók átlátszó fedőlapja felnyitás nélkül biztosítja a címkékre való rálátást. A nyomtató 8MB-os Flash memóriája elegendő címke formátumok és karakter készletek állandó tárolására alkalmas.
 
Az új Zebra GC420t a többi Zebra nyomtatóhoz hasonlóan közvetlenül integrálható SAP alá. Továbbra is elérhető a ZebraLinkTM ezekre a modellekre is, amely meghibásodás vagy festékszalag-címke kifogyás esetén azonnali e-mail-t küld a rendszergazdának, üzemeltetőnek. Lehetőséget biztosít továbbá arra is, hogy böngészőn keresztül figyelhessük a nyomtató működését, és ilyen formában kapjunk értesítést az esetleg fellépő nyomtatási hibákról (WebAlert), valós idejű felügyeletet és irányítást biztosítva a nyomtatók felett (WebView).
 
A Zebra GC420t asztali termo-transzfer nyomtató tulajdonságai
 1. Vonalkódok nyomtatása
 2. Összes 1D és 2D kódok
 3. 203 dpi nyomtató felbontás
 4. Direkt termo nyomtatás vagy termo-transzfer
 5. Opcionális címkeadagoló egység
 6. RS2323, párhuzamos és USB csatlakozás
 7. Windows nyomtató driverek
 8. Egy nyomógombbal vezérelhető - egyszerű kezelés
 9. ZebraLink hálózati nyomtatás vezérlő és menedzsment rendszer
 10. Ingyenes címke-tervező és nyomtató program: ZebraDesigner
 11. Kettős címkeérzékelő szenzor, mellyel a normál stancolt címkék és a fekete vonallal jelölt (reflektív) címkék nyomtatása egyaránt biztosított

Írja meg véleményét

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz            Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:Tag-ek: ZGC420T,