Bixolon SRP350II Blokknyomtató

Bixolon SRP350II Blokknyomtató
Gyártó: Bixolon
Gyártmány: Bixolon
Jutalom pontok: 0
Elérhetőség: Raktáron
Ár: 73.450 Ft + ÁFA

 

Az SRP 350-es a Bixolon legnagyobb példányszámban értékesített blokknyomtatója. A készülék iránti évek óta tartó folyamatos kereslet oka a megbízhatósága, a visszafogott és divatos külseje, valamint a belső szoftverének és a drivereinek a folyamatos fejlesztése.

A strapabíró kialakítású hőnyomtató az éttermekben és bárokban éppúgy megállja a helyét, mint az üzletekben vagy az utcai eladóhelyeken. A készülék a 80 mm-es tekercsekre készített dokumentumain 2D és QR kódokat egyaránt meg tud jelentetni, a bizonylatokat pedig, a beállításoktól függően, méretre vágva is kiadhatja. A papír könnyen cserélhető benne (drop&print), ha pedig elakad valahol nyomtatás közben, néhány mozdulattal eltávolítható.

A SRP-350-es soros, párhuzamos vagy USB port segítségével köthető össze számítógépekkel, kasszafiókokkal, POS-terminálokkal és más eszközökkel, valamint Ethernet kártyával is bővíthető. A készülék a Windows legújabb hetes, és az összes korábbi verziójával egyaránt kompatibilis.

A Bixolon legnépszerűbb nyomtatóját a konyhai nyomtatásra különösen alkalmassá teszi, hogy cseppvédő fedél, és a rendeléseket elkészítő szakácsokat informáló hangjelző egység (buzzer) egyaránt vásárolható hozzá. A kompakt kialakítású nyomtató a külön megrendelhető fém alkatrészei segítségével a kisebb kereskedelmi egységekben a falra szerelve is üzemeltethető.

Írja meg véleményét

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz            Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:Tag-ek: SRP-350II,